Vanaf 1 juli 2016 zal Tom met tFeestidee wat gas terug nemen.
Dit omwille van de opstart van "De Geknipte Stof" van Carmen.
Voor BBQ's en Muzikale omkadering kan u nog steeds beroep doen op tFeestidee.

Muzikale Omkadering

Muzikale omkadering van uw feest

  • Al jaren verzorgd ‘tfeestidee samen met zijn partner PL services de muzikale omkadering van elk soort dansfeest. Van over de plaatselijke fuif van de jeugdbeweging, over grotere fuiven zoals de 70, 80, 90 fuif te Lede alsook heel wat leuke carnavalsavonden in plaatselijke café’s, . . Heel wat huwelijksfeesten werden door ons reeds opgeluisterd maar ook verjaardagsfeesten, privéfeesten, 50 jaar gehuwd, sweet sixteen, personeelsfeesten, . .
  • Onze flexibiliteit is en blijft onze grootste troef. De muziekkeuze van de klant staat centraal en wij werken niet met een vaste playlist maar kijken naar de mensen zelf. Er moet gedanst worden en dat is heel belangrijk!
  • Op voorhand brengen we steeds een bezoek aan de klant om alles te bespreken. Welke muziek zeker, wat echt niet, . . Heel belangrijk om te zorgen dat de klant volledig tevreden is.
  • Hebt u nood aan een volledige installatie? Zowel de geluids – als lichtinstallatie of enkel geluid of enkel belichting, is dit uiteraard geen probleem. U vraagt wij draaien. Ook hier alweer de beste en meest betrouwbare partner van de streek. Steeds kwalitatief heel goed materiaal met een prachtig geluid.
  • Hebt u een zaal met een vaste installatie? M.a.w. is er geen nood aan een installatie maar hebt u wel een goede DJ nodig? Geen probleem: wij staan voor u klaar. Een vaste prijs van 300 euro, zonder verdere addertjes onder het gras. U beslist wanneer wij starten en eindigen.
  • Met andere woorden, ook hier. neem gerust contact zodat we alles in detail kunnen bespreken.

Vergeet niet!!!! Het feest mag nog zo goed zijn, onderschat het belang van een goed muzikale omkadering niet. Waar spreken de mensen daags nadien nog over?